Jön a hosszú hétvége, érdemes előre készülni a lezárásokra Szolnokon

Megosztás

Nem telnek unalmasan a következő napok Szolnokon: bár hivatalosan az államalapításunkat augusztus 20-án, azaz kedden ünnepeljük, már holnaptól megkezdődnek a Szent István Napok programjai. A Múzsák terén, a Művésztelepen és a Tisza Parkban is lesz rendezvény, emellett pedig jó, ha az autósok tisztában vannak az aktuális útlezárásokkal és közlekedési változásokkal.

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. hívta fel a szolnoki lakosok figyelmét, hogy a rendezvénysorozat miatt útlezárásokra kell számítani, több utca le lesz zárva a közúti forgalom elől.

Augusztus 15-én reggel hat órától augusztus 22. délig a Sóház út, a Táncsics Mihály út és a Szegedi Kis István köz lesz lezárva, érdemes tehát ezzel kalkulálnia az autósoknak.

Kiemelten fontos, hogy a Szent István Napok gyaníthatóan legforgalmasabb, legturbulensebb napján, a huszadikai nemzeti ünnepünkön ugyanígy lezárásra kerül a Tisza-híd 20:55 és 21:30 között, a Tisza folyó teljes partszakasza a Tiszaligeti oldalon 18:00 és 21:30 között, a Tisza-híd jobboldali gyalogjárda 17:00 és 21:30 között, a Nemes Gerzson sétány Sportcsarnok-Labor épület közötti szakasza 12:00 és éjfél között, valamint a Tiszavirág híd este nyolc órától tízig.

Valamit valamiért – mindenkinek a megértését kérik, hiszen a temérdek programot és rendezvényt csak így tudják biztonságosan megrendezni.

Kép: Shutterstock

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek